Åka på festival under sommaren

праздники3

Sommartid är det mängder med festivaler runt om i Sverige. Vad händer egentligen på en festival och vad kan vara bra att tänka på? Till och börja med behöver man fundera över boendet. Många väljer att bo i tält. Det kan ändå vara skönt att ha en uppblåsbar madrass som gör att det är mjukare och sova. En sovsäck som går att öppna är bra och ha med sig. Blir det kallt kan man stänga igen den och sova riktigt varmt och skönt.

Vill man göra det lilla extra i tältet går det och köpa med sig lite inredning. Det gör tältet unikt och kan vara en rolig grej som gör att man utmärker sig på området. Förutom roliga saker kan det vara bra och ha lite praktiska saker med sig som handduk och möjlighet att värma på mat vid behov med ett trangia kök.

När man ska till och boka vilket område man kommer och bo på kan det vara bra och kolla i förväg vart toaletter och dusch finns. Är det väldigt långt till toaletterna kan det bli jobbigt och hela tiden behöva springa fram och tillbaka. Vidare är det bra och vara inställd på att man aldrig vet hur vädret kommer och vara. Ta med varma kläder och möjligheten till att byta om till torra kläder om det regnar mycket. Blir det regn och lera kan ett par gummistövlar vara hårdvaluta och helt underbart att ha med sig.