Här skriver vi om de företag som är med och sponsrar Pick N Mix. I år är det:

Försäkrat & Klart

Försäkrat och Klart är en ny digital försäkringsförmedlare, grundat i februari 2017 av tre vänner (Anna, Mats och Per) med lång bakgrund inom försäkringsbranshen. De erbjuder svenska konsumenter relevanta prisjämförelser av försäkringar inom framförallt segmentet sakförsäkring. Personer som är intresserade av nya hem och husförsäkringar ska hittar med tjänsten rätt information för att kunna göra ett informerat val. Bolaget jämför bland annat aspekter som pris, täckningsgrad, självrisker, åldersavdrag, kostnadsavdrag och rabatter hos svenska försäkringsbolag.

https://forsakratochklart.se/

Hotell Flora

Hotell Flora är ett familjeföretag som drivits av samma familj i tjugo år. Från början fanns här sexton enkla rum i samma stil som på vandrarhem. Med tiden har hotellet växt och idag är det ett 4-stjärnigt hotell med sextiofem rum. Väl värt ett besök! Vi är glada och stolta över att ha Hotell Flora som en av våra sponsorer.

http://www.hotelflora.se/

Ecoplan

Ecoplan startades år 1994 och var då ett av de första miljökonsult-företagen i Sverige. Maria och Lotta som idag driver företag fick utmärkelsen Årets företagare år 2006. År 2017 bytte företaget namn till Ecoplan In Medio. I samband med namnbytet renodlades också  verksamheten till att se ut som den gör idag. Är ditt företag i behov av miljökonsulter? Varmt välkommen att höra av dig till Ecoplan för ett förutsättningslöst möte.

http://www.ecoplan.se/

Fröken Olssons Kafé

Fröken Olssons Kafé startades redan 1985 av Eva Olsson. Än idag äger och driver hon kaféet. Här kan du njuta av chokladkakor och citron-marängpajer och massor av andra smarriga bakverk. Fröken Olssons Kafé är ett mysigt och hemtrevligt kafé där man kan sitta många timmar med vänner och prata och fika. Här behöver man inte känna att man ska lämna kaféet när man har fikat klart! Fröken Olssons Kafé inbjuder till långa samtal och sköna stunder tillsammans med nära och kära.

http://www.frokenolsson.se/

Musik Utan Gränser

Musikaffären Musik Utan Gränser är en av Göteborgs mest välsorterade. Här hittar du många olika instrument och tillbehör. Musik Utan Gränser har allt från blockflöjter till elgitarrer. Kom gärna och provspela och känn på instrumenten innan du bestämmer dig. Varm välkommen att göra ett besök! Kunnig och trevlig personal!

http://www.mug.se/

Drivhuset i Göteborg

Drivhuset hjälper studenter att förvalta sina idéer. Hit är alla nyblivna entreprenörer välkomna för att lära sig mer om hur man startar och driver eget företag. Drivhuset erbjuder utbildning och vägledning inom området. Dessutom är det en kreativ miljö där framtidens stora företag blir till. Har du någon idé som du vill förverkliga? Du kanske inte vet hur du ska gå vidare med din idé? Då kan du vända dig till Drivhuset och få hjälp med att till exempel göra en affärsplan eller hitta finansiering för ditt blivande företag.

http://www.goteborg.drivhuset.se/