Det går bra att anmäla sitt intresse för en biljett redan nu! Du blir då en så kallad ”early bird”. Kontakta oss genom formuläret nedan. Förbokar du biljett redan nu så får du 200 kr rabatt. Ett dagspass kostar 800 kronor och ett tvådagarspass kostar 1200 kronor. Passa på att boka din biljett redan nu, antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller!

Letar du efter någonstans att övernatta i Göteborg medan du befinner dig på festivalen? Vi listar här några favoriter som vi rekommenderar:

Stigbergslidens vandrarhem

Stigbergslidens vandrarhem är ett mycket prisvärt och trevligt vandrarhemsboende. Det ligger i en inspirerande och vacker miljö. Bor du här har du nära det mesta som Göteborg erbjuder. Du kan promenera till Linnéstan och Järntorget, Sjöfartsmuséet och Gatenhielmska kulturreservatet. Vill du åka in till Brunnsparken, Centrum eller Avenyn så tar du spårvagn 3, 9 och 11 och är framme på tio minuter. Med spårvagn nr 11 kan du ta dig ut till Saltholmen på ungefär tjugo minuter. Därifrån är det enkelt att ta sig vidare på samma biljett till en vacker badklippa på någon ö i den södra skärgården.

Spar Hotell Majorna

Spar Hotell i Majorna är ett trevligt hotell nära festivalområdet. Hotellet är 3-stjärnigt och har gratis Wi-Fi och frukost. Här sover du för ungefär 900 kr per natt. Hotellets gäster ger det i genomsnitt fyra av fem i betyg. Väljer du Spar Hotell Majorna så bor du mycket nära centrum. Här finns gott om mysiga kvarterskrogar och det är nära till den lummiga parken Slottsskogen, Linnéstaden och Haga.

Till hotellet tar du dig enkelt med bil. Hotellet har fyrtio kostnadsfria garageplatser som nyttjas av hotellets gäster i mån av plats – först till kvarn som gäller.

Spar Hotel Gårda

Spar Hotel Gårda är ett annat hemtrevligt och stilrent hotell. Bor du här har du nära till festivalen och kan enkelt ta dig hem på kvällen. Hotellet erbjuder gratis frukost och Wi-Fi. En natt kostar cirka 1100 kronor. Spar Hotel Gårda är stolta över sina fina rum med alla bekvämligheter du kan tänka dig: telefon, hårtork, kabel-TV, skrivbord och fåtölj. Badrummen är helkaklade och viktigast av allt: här finns en riktigt skön säng att krypa ner i på kvällen.

Hotell Kusten

Hotell Kusten är ett rejält och bra hotell i Majorna-området som erbjuder det mesta man kan förvänta sig av ett bra hotell. Njut av den goda frukosten som ingår i priset eller slappa på något av de trevliga rummen! Hotell Kusten är miljödiplomerat och välutrustat. Här finns tjugoåtta rum. De flesta har utsikt mot Göta Älv. Hotell Kusten drivs av Gymnasiesärskolan och eleverna på Hotell- och restaurangprogrammet gör sin praktik här.